YEŞİLDAL’DAN SAĞLIK YATIRIMLARINA İNCELEME

YEŞİLDAL’DAN SAĞLIK YATIRIMLARINA İNCELEME

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, beraberindeki Sağlık Bakan Yardımcısı Kürşat Kırbıyık ile birlikte yapımı devam eden Antakya Devlet Hastanesi ile Defne Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Yeşildal ve Kırbıyık’ın ilk ziyareti Antakya Eğitim ve Araştırma Hastanesine gerçekleşti. Milletvekili Yeşildal ziyaretle ilgili açıklamasında, “Sağlık Bakan Yardımcımız sayın Hüseyin Kürşat Kırbıyık ile birlikte Antakya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam eden çalışmaları inceledik.

Hastane kısa süre sonra tamamlandığında hemşehrilerimize kalıcı ve nitelikli sağlık hizmeti sunacak. Depremde yıkılan şehrimizi hep birlikte yeniden ayağa kaldırıp birlikte inşaa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İKİNCİ ZİYARET DEFNE DEVLET HASTANESİ’NE

Milletvekili Yeşildal, beraberindeki Sağlık Bakan Yardımcısı Kürşat Kırbıyık ile birlikte daha sonra Defne Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Sağlık yatırımları arasında en kısa sürede açılan hastaneler arasında olan ve eksiklikleri dolayısıyla zaman zaman vatandaşlara sorun yaratan hastanenin tam kapasite ile hizmete alınması için vatandaşlar tarafından kendisine iletilen isteği Bakan Yardımcısı Kırbıyık’a ileten Yeşildal, hastanenin kısa sürede tam kapasite ile hizmete gireceğini açıkladı.

KIRBIYIK İNCELEMELERDE BULUNDU

Gerçekleşen ziyaretle ilgili açıklama yapan Milletvekili Yeşildal; “Sağlık Bakan Yardımcımız sayın Hüseyin Kürşat Kırbıyık ile birlikte, asrın felaketi depremler sonrası kısmen hizmete açılıp hemşehrilerimize hizmet veren Defne Devlet Hastanesinin tam kapasite ile hizmete alınması için devam eden alanlarda incelemelerde bulunduk” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.