BAŞKAN ÇİNÇİN NAKLİYECİ ESNAFI AĞIRLADI

BAŞKAN ÇİNÇİN NAKLİYECİ ESNAFI AĞIRLADI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay’ın önemli iş kollarından olan nakliye işi ile ilgilenen sektörün dev firmalarının temsilcilerini ağırladı. ATSO seçimleri dolayısıyla gerçekleşen nezaket ziyaretinde sektörün sorunları da masaya yatırıldı. Darboğazda olan sektör ile yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

ÇİNÇİN: SEKTÖR TEMSİLCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM

Başkan Çinçin, gerçekleşen görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada; “Dünya’da yaşanan savaşlar küresel gıda krizleri Nakliye sektörünün önemini bir kez daha gözler önünde serdi. Nakliye sektörü gece gündüz demeden binlerce kilometre mesafeler kat ederek insanlara hizmet veren önemli bir sektördür. Hatay Nakliye sektöründe  faaliyet gösteren en büyük filoya sahip illerden biri olma özelliğini yıllardır korumaktadır. Bugün sektörün önemli temsilcileri Güler Nakliyat – İbrahim Güler, Asil Nakliyat – Ahmet Kılıç, Asil Nakliyat – Abdurrahim Kılıç, HK Seytaş Ulus. – Mehmet Ramiz Kılınç, Canpolat – Nakliyat – Adem Canpolat, Saygınlar Nakliyat – Faruk Kızgın, Mehmet Özdemir Ulus.Taş. – Mehmet Özdemir, Serdar Nakliyat – Ahmet Serdar Narin, Aktif Taşımacılık – Metin Hatay, Şehzade Lojistik – İsmail Koyuncu, Üre Ulus. Taş. – Ömer Ali Üre, Öz Cemay Lojistik – Raif Ay, Sultanlar Nakliyat – Şevki Vural, Tatarsan – Hasan Tatar, Bellüşler Nakliyat – İlhan Atila, Hak-Taş Ulus. Taş. – Cuma Kılıç, Menas Lojistik – Yusuf Hatay, Özuçar Nakliyat – Mehmet Uçar, Kadim Trans – İbrahim Kılıç, Akuçar Ulus.Taş. – Mehmet Uçar, Sinan Coşkun- Sinan Coşkun, Hasbayrak Ulus. Taş. – Hasan Bayrak, Doğru İth. İhr. – Ömer Doğru, Özakın Nakliyat – Abdulhadi Akın, Özçelebi Nakliyat – Tahir Kılıç, Tuna Taşımacılık – Halit Tuna ve Dönmez Lojistik – İbrahim Dönmez bizleri ziyaret ettiler. Misafirlerimizi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ahmet Bünyamin Yavuz, Yönetim Kurulu Üyemiz Erdoğan Ray ile birlikte ağırladık. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.