BAŞKAN BAYRAKDAR’DAN DOST ZİYARETİ

BAŞKAN BAYRAKDAR’DAN DOST ZİYARETİ

Eğitim Bir-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, sendika yöneticisi iken Gaziantep ili Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Cemal Gülistan’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Başkan Bayrakdar’a sendika yöneticileri de eşlik etti. Geçen eğitim dönemi sonuna kadar uzun yıllar yol arkadaşlığı yaptığı Gülistan’ın önemli bir mevkiye atanmasından dolayı oldukça gururlu olan Başkan Bayrakdar, dostum dediği Cemal Gülistan’ı ziyareti duygusal anlara da sahne oldu.

BAYRAKDAR: EĞİTİM-BİR-SEN BİR VEFA HAREKETİDİR

Başkan Bayrakdar ziyaretle ilgili değerlendirmesinde; “Eğitim Bir Sen Bir Vefa hareketidir. Teşkilata hizmet eden evlatlarını hiçbir zaman unutmaz. Bu İster bir makama geldiğinde isterse de bir makamdan indiğinde olsun. Uzun yıllar birlikte sendikal mücadele yaptığımız, Zorlu süreçlerde beraber mücadele ettiğimiz, birlikte ağlayıp birlikte sevindiğimiz Eğitim Bir Sen Hatay 1 nolu şubemizin daha önceki dönemlerde mevzuattan sorumlu Başkan yardımcı ve geçtiğimiz dönemde de Başkan vekilliği görevini yerine getiren Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü değerli kardeşim Cemal Gülistan’ı Eğitim Bir Sen Hatay 1 nolu şube yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber ziyaret ettik. Kendisine tüm yol arkadaşları olarak başarılar diledik. Misafirperverlikleri dolayısıyla değerli  kardeşimize muvaffakiyetler  diliyor yolunun açık olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Gülistan da ziyaretlerinden dolayı Başkan Bayrakdar’a ve yönetimine teşekkürlerini sundu. Ziyaret anısına Müdür Gülistan ziyaretçilerine hediye takdiminde bulundu. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.