AKTEPE MAHALLESİ’NE MİLLET KIRAATHANESİ

AKTEPE MAHALLESİ’NE MİLLET KIRAATHANESİ

Hassa Belediyesi, ilçenin sosyal ve kültürel hayatına zenginlik katacak tesislere yenilerini eklemeye devam ediyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7’den 70’e tüm vatandaşların sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayan önemli projelerinden biri olan Millet Kıraathaneleri, Hassa’da da hayata geçiyor.

AKTEPE İÇİN DÖNÜŞÜM ZAMANI

Daha önce Aktepe Beldesi Belediye binası yeri olan atıl alan Belediye Başkanı Mehmet Karataş’ın bizzat projelendirdiği Aktepe Mahallesi Millet Kıraathanesi Projesi ile yeni bir kimliğe kavuşuyor. Kendi projelendirdiği Millet kıraathanesi projesi için çalışmaların başladığını ve kısa sürede tamamlanarak ilçe halkının hizmetine sunulacağını ifade eden Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş proje ile ilgili; “2.306.89 m2 toplam alan, 180 m2 inşaat alanı, 110 m2 kapalı alan, 70 m2 yarı açık teras, 6 adet ahşap kamelya, 272 m2 çocuk oyun alanı, 1183,9 m2 yeşil alan olmak üzere Aktepe Mahallemiz ve bölgesi için nefes olacak bir başka sosyal alan projesine başlamanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. İlçemize ve ilçe halkımıza hayırlı olsun.” açıklamasında bulundu.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.