YEŞİLDAL’IN DERDİ DEPREM, CHP’NİN DERDİ MAKAM

YEŞİLDAL’IN DERDİ DEPREM, CHP’NİN DERDİ MAKAM

TBMM Anayasa Komisyonu üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, muhalefetin TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağırmasını sert dille eleştirdi.

Deprem bölgesindeki milletvekillerinin, TBMM’nin tatile girmesi nedeniyle depremzedelerin yaralarına derman olmak üzere kendi bölgelerine gittiğini belirten Yeşildal, muhalefetin bu kararının amacının deprem bölgesindeki çalışmalara darbe vurmak olduğunu belirtti. Her gün farklı bir bölgede çalışma yürüttüğünü ve depremzede hemşerilerinin sorunlarını dinleyerek sorunlara çözüm bulmaya devam ettiklerini kaydeden Yeşildal, muhalefetin depremzedelerin çok sayıda sorunu varken 600 milletvekilini TBMM’ye çağırmasını milletin takdirine bıraktığını belirtti.

MAKAM HIRSI GÖZLERİNİ BÜRÜMÜŞ

CHP ve güdümündeki siyasi partilerin, 31 Mart 2024’te gerçekleşmesi planlanan yerel seçimleri günün şartları göz önüne alınarak daha erkene çekmeyi hedefledikleri, TBMM’yi olağanüstü toplamalarının amacının ise bu planla alakalı olduğu kamuoyu tarafından biliniyor. Milletvekili Yeşildal da tam bu noktada 600 milletvekilinin Hatay başta olmak üzere deprem bölgesinde seferber edilmesi gerekirken, deprem bölgesinde olanların da Ankara’ya çağrılmasına anlam veremediğini belirterek şu eleştiride bulundu, “HATAY HALKINA; TBMM 17 Temmuzda ara verdi ve seçim bölgemizde çalışmalara başladık. Muhalefet Meclisi Bugün İKİNCİ KEZ Olağanüstü toplantıya çağırdı. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenmek varken zorunlu olarak Ankara’dayız. Takdir Milletimizindir.” Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.