YOK DESİNLER İSTİFA EDERİM

YOK DESİNLER İSTİFA EDERİM

Hatay AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman, kendilerinden istekte bulunan herkese; siyasi görüşüne, fikrine ya da kimliğine bakmadan yardımcı olduklarını kaydederek, “Çünkü biz, ‘önce insan’ diyen, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyen bir siyaset ve yönetim anlayışını savunuyoruz. Hatay’daki CHP’li belediye başkanlarından biri isteklerini geri çevirdiğimizi söylerse, ispatlarsa, Milletvekilliğinden istifa ederim” dedi.

Hatay’a hizmette hiçbir ayrıcalık tanımadıklarını, 15 ilçeyi eşit gördüklerinin altını çizen Hüseyin Yayman, yerel bir gazetede  yayınlanan “Spor Toto yardımları AKP’li Belediyelere, NOKTA TESLİM” başlıklı haber üzerine  cevaben, şu çok önemli ve iddialı mesajı verdi:

“Bunun ispatı; Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel Beylere, başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olmak üzere, diğer Bakanlıklar üzerinden verdiğimiz destek ve kredilerdir.

Çok rica ediyorum, lütfen bu Başkanları arayıp sorunuz. ‘Hüseyin Yayman, tek bir talebinizi geri çevirdi mi?’ diye sorunuz. ‘Evet’ derlerse, Milletvekilliğinden istifa edeceğime şeref sözü veririm.”

AK Parti Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, Samandağ ilçesine 2 adet halı saha yaptırıldığını, ayrıca 2 saha için de protokol imzalandığını sözlerine ekledi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.