TEKSÖZ VE TOPAL’DAN SAMİMİ SOHBET

TEKSÖZ VE TOPAL’DAN SAMİMİ SOHBET

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Asfur Pastanesi’nin açılışında karşılaştığı Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz ile samimi bir sohbete tutuştu.

İki iyi dost olan iki isim, Defne’ye bağlı Çekmece Mahallesi’nde açılışı gerçekleşen Ayhan Kuş sahipliğindeki Asfur Pastanesi’nin açılışına katıldı. Her buluşmalarında birbirleriyle sarmaş dolaş olarak sohbet eden ve iyi anlaştıklarını belli eden Teksöz ve Topal, Hatay gündemine yönelik de sohbette bulundular. Açılış töreninde Teksöz ve Topal’ın yanı sıra Sabit Ak,Ganim kit,Servet Mullaoğlu da hazır bulundu.

TEKSÖZ: İŞLETME HATAY’A HAYIRLI OLSUN

Başkan Teksöz, açılış töreniyle ilgili yaptığı açıklamada; “Çekmece mah.ASFUR künefe ve pastahane salonu Açılışına katıldık. Açılışta Hatay Milletvekilmiz sayın Serkan Topal kardeşim, Sabit Ak, Ganim Kıt, Servet Mullaoğlu ve dostlarla birlikte açılışını yaptık. Ayhan Kuş kardeşimize ve Hatay’ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kulandı. Haber.Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.