HATAY FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ YURT DIŞINDA

HATAY FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ YURT DIŞINDA

Hatay Fen Lisesi Öğrenci ve Öğretmenleri Erasmus+Ka229 ERUDITION proje kapsamında 3 -9 Şubat 2020 tarihleri arasında Yunanistan’da gerçekleştirilen projeye katıldılar. İlk kez yurt dışına çıkmanın sevincini yaşayan Fen Lisesi Öğrencileri proje çalışmalarında, ülkemizi temsil ederek  projenin amacına ulaşması için yaptıkları sunum ve etkinliklerle eğitime aktif katılım gösterdiler. Erasmus+Ka229 ERUDITION projesine katılım sağlayan Hatay Fen Lisesi öğrencileri,  Hatay Fen Lisesi Müdüresi Saffet Yurttagül başta olmak üzere proje koordinatörü Pınar Karaca’ya, hareketliliğe katılan Didar Alıcı ve Mustafa Alkaya’ya teşekür ettiler.

Hatay Fen Lisesi Öğrenci ve Öğretmenleri Erasmus + Ka229  proje btiminde ülkemize döndüler.  Proje programı boyunca, ayrımcılık, dezavantajlı bireyleri dahil etme, kaynaştırma gibi konular üzerinde duruldu. Bununla birlikte ülkeler arası benzerlik ve farklılıkları keşfetmek, saygı, hoşgörü ve anlayış bilincini oluşturmak ve geliştirmek adına katılımcıların hem bireysel, hem de çevresel farkındalıklarını artıracak, etkinlikler ve çalıştaylar ile bu etkinliklerin dışında, farklı kültürlerden bireylerin birbirlerini tanımaları ve kültürler arası farkındalıklarını artırmaları amacıyla katılımcı ülkelerin kendi geleneklerini tanıttığı kültür günleri düzenlenmiştir. Haber: Emrullah SABUNCU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.