YRP DİVAN KURULU TOPLANTISI YAPILDI

YRP DİVAN KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Yeniden Refah Partisi (YRP) Hatay İl Başkanlığı Divan Toplantısı, YRP Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak’ın katılımıyla Antakya’da gerçekleştirildi.

DİVAN TOPLANTISINA KATILAN TÜM ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Divan Toplantısı’nın açılış konuşmasını gerçekleştiren YRP Hatay İl Başkanı Galip Altınöz, “Türkiye’de gündem oldukça yoğun. Türkiye ve Hatay konusunda çok konuşulacak konular var. Genel Başkan Yardımcımız Cemil Çolak Hatay’a gelerek esnaflarımız ve vatandaşlarımızla birlikte incelemelerde bulundu. Hatay’a gelerek Divan Toplantımıza katılım gösteren Genel Başkan Yardımcımız Cemil Çolak’a, ilçe başkanlarımıza, yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

REKLAM ALANI

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇOLAK’A HATAYSPOR ATKISI

YRP Hatay İl Başkanlığı evsahipliğinde gerçekleştirilen divan toplantısına katılım gösteren YRP Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak’a YRP Hatay İl Başkanı Galip Altınöz tarafından Trendyol Süper Lig’de mücadele eden temsilcimiz Atakaş Hatayspor atkısı hediye edildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.