YÜZLERİ GÜLDÜREN GÜNEŞ

YÜZLERİ GÜLDÜREN GÜNEŞ
  • 01.10.2021 16:43 | Güncellenme: 05.07.2025 17:00
  • 0
  • 1
  • A+
    A-

İskenderun İsmet İnönü ortaokulu 7.sınıf öğrencisi olan ve yürüme engelli olduğu için okula gidip gelmekte zorlanan Ece Akar için ilçe emniyet müdürü Nevzat Güneş önderliğinde İskenderun ilçe emniyet müdürlüğünde görevli polisler arasında para toplanarak elektrikli bisiklet alındı.

İlce emniyet müdürlüğüne getirilen Ece Akar, polislerin kendisine yapmış olduğu bu sürpriz karşısında mutluluktan gözleri doldu. İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in eşi Sevda Güneş hanımefendinin de yalnız bırakmadığı Ece Akar; “polis abilerime çok teşekkür ederim, iyiki varsınız” dedi.

Ece Akar’ın annesi Sevda Akar ‘da “ben Ece’yi okula götürürken çok zorlanıyordum, çok teşekkür ederim, iyiki varsınız” dedi. Emniyet Müdürü Nevzat Güneş “Sen bizim canımızsın, bu bisikletle okuluna gidip geleceksin, okuyup bu vatana hayırlı bir evlat olacaksın, sana güveniyorum, sen bizim bir kızımızsın artık” ifadelerini kullandı.

Emniyet teşkilatı olarak her fırsatta yardıma ihtiyacı olan herkese elinden geleni esirgemeyen Nevzat Güneş, polisin sosyal yardım görevinin bilincinde olan bir emniyet müdürü olarak bir çocuğumuzun daha yüzünü güldürdü. Haber Merkezi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ