TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ HAAS JEWER HAAS MOZAİK SERGİSİNE HAZIRLANIYOR

TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ HAAS JEWER HAAS MOZAİK SERGİSİNE HAZIRLANIYOR

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Tayvan Kültür Merkezi, Ekim ayında Hatay ve Reyhanlı halkına , Hatay’ın tanınmış sanatçılarını bünyesinde çalıştıran Haas Jewel Mozaik sanat galerisi Tayvan Kültür merkezinde birçok Sanat ve sanatçılara da katkıda bulunmak için heyecan dolu bir sergi hazırlığı yapıyor. Tayvan Kültür Metkezi bundan önce ki aktivitelerinde sinema, resim, müzik, fotoğraf alanının önemli isimlerinde merkezde Yer vermekle kalmayıp bunun yanı sıra bir dizi sosyal kültürel etkinliklerle de sanatın nabzını tutan Tayvan kültür merkezi , sanatın zenginleştirici, estetik ve büyülü dünyasını sanatseverlerle buluşturmak için faaliyetlerini sürdürüyor. Bugüne kadar Suriye’li ve Türk ressamlarının eserlerini kendi merkezlerinde gelen konuklarına sergileyen değim yerindeyse resimdünya sergileri dahi taş çıkaracak pek çok sanat etkinliğine ev sahipliği yapan Tayvan kültür merkezi Sanatlar Merkezi, gibi görev yaparak Ekim ayında farklı bir sergi ile sanat severlerleri buluşturacak.Hatay’ın Dünya çapında tanınmış sanatçıların yanı sıra birçok sanat eserleri de sergide, yerini alacak toplamda 50’den fazla sanat eseri yer alacak.

TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİNİN DUVARLARI, TUVAL OLACAK

Tayvan Kültür Merkezi’nin duvarları, resim sanatına gönül veren 6 80 yaş arası ressam adaylarına tuval tuval olacak Ressam adayları, “özgür sanat, özgür duvar” sloganıyla tüm taşları küçük atölye çalışmaları Yeteneklerini sergileyecekler.

HER YAŞTAN ÇİZER YETENEKLERİNİ SERGİLEYECEK.

Merkezin bünyesine kattığı gençleri, güzel liselİ ve üniversiteleİgüzel sanatlar fakültelerine ücretsiz hazırlayan Çankaya Belediyesi sergide, çizim eğitimi alan öğrencilerin de çalışmalarına yer verecek. Sergi, atölye dışından katılan 12- 30yaş arasındaki tüm çizerlere yeteneklerini gösterme imkânı sunmuş olacak.Ayrıca Merkezin duvarları özgün sanat galerisi görevini yapacak.Ayrıca sergide Sanat Atölyesi öğrencilerinin ve genç ressam adaylarının birer tabloya dönüşen eserleri, Ekim ayında sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Bu vesileyle yeteneklerini de gösterme imkanı bulacaklar. Sergiyi hazırlayan ; Haas jewel Haas Mozaik Resim Galerisi Mustafa Karabay, Eylem Gök, Fatma Dandüş. Resim sergisinde ayrıca Haas kolleksiyonun ve Haas mozaik kolleksiyonun değerli parçalarından oluşan, Tablo, çanta El yapımı değerli taşlardam oluşan aksesuarlar. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.