‪LGS Şampiyonu Başkan İbrahim Gül’ü Ziyaret Etti

‪LGS Şampiyonu Başkan İbrahim Gül’ü Ziyaret Etti.

‪LGS Şampiyonu Başkan İbrahim Gül’ü Ziyaret Etti

LGS sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Belen ilçemizde bulunan Bahçeşehir Kolejinden Naif  Umut Randa, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Okul Müdürü Mustafa Uçan, öğretmenleri ve ailesiyle, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret etti.Sıcak ve samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaret proğramında, Türkiye Şampiyonu Naif  Umut Randa başarısını Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ile paylaşmak için geldiğini ifade ederek, seçeceği lise ve üniversitede gitmek istediği bölüm üzerine sohbet etti.

Üstün başarısından dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Gül, Başarı hiçbir zaman bireysel değildir. Türkiye birincisi olmak, gerçekten zor bir iş, böylesine bir başarılı öğrencinin ilçemiz okullarından Bahçeşehir Kolejinden çıkması bizleri idareciler olarak bir kez daha gururlandırdı. İdarecilerimiz ve öğretmenlerimizin de senin üzerinde olan katkısı bu başarının mihenk taşıdır. Ama annene, babana, kardeşlerine sayın Müdürümüz Mustafa Uçan ve emeği geçen öğretmenlerimize, okul idaresine bir kez daha buradan teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bundan sonraki eğitim hayatından da başarılı çalışmalara imza atarak, ülkemizin gelişmesine ve büyümesine katkıda bulunursun. İfadelerini kullandı. Başkan Gül, Türkiye birincisi öğrencimiz de haklı başarısından dolayı güzel bir hediyeyi hak etti. Okul Müdürümüz Mustafa beyle istişarede bulunarak isteğini bizlere iletsin, bizler de kendisine hediyesini taktim edelim. dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.