BİLGİL, ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

BİLGİL, ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

Yayladağı’nın başarılı ilçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, ilçeye bağlı Yukarıokçular Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Aileme Mektup Yarışması ödül törenine katıldı.

Eğitimde sosyal faaliyetlere de büyük önem veren ve tüm okulları bu yönde destekleyen adımlara imza atan Bilgil, Aile Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Hülya Çiçekli, Okul Müdürleri Ali Temizsoy ve Elif Gönen ile birlikte yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyelerini de takdim etti. Bilgil’e Şube Müdürlerimizden Mehmet Altınöz de eşlik etti.

ÖĞRETMENLERLE İSTİŞARE TOPLANTISI DA GERÇEKLEŞTİ

Bilgil, programın ardından kurumda görev yapan eğitimcilerle de bir toplantı gerçekleştirdi. Eğitimin gündemi ve okulda gerçekleşen çalışmaların tartışıldığı toplantının oldukça faydalı olduğunu belirten Bilgil, toplantının ardından Yukarıokçular Ortaokulunda devam eden güçlendirme çalışmalarını inceledi. İncelemelerin ardından Bilgil, tüm eğitimcilere çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.