KAŞIKÇI: HATAY’IN YAKASINDAN DÜŞÜN

KAŞIKÇI: HATAY’IN YAKASINDAN DÜŞÜN

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, sosyal medyada provokasyon amaçlı ‘Hatay Özek Yönetimi’ isimli hadsiz hesaba haddini bildirdi.
Kaşıkçı: “Terbiyesizlik yapıp milletimizin canını sıkıyorsunuz. Hatay’ın yakasından düşün” dedi.

HANGİ AMACA HİZMET ETTİĞİNİZİ BİLİYORUZ
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Terbiyesizlik yapıp zehirli ve hiçbir dayanağı olmayan paylaşımlarla milletimizin canını sıkıyorsunuz. Hangi amaca hizmet ettiğinizi biliyoruz. Hatay’ın yakasından düşün” dedi.
NE OLMUŞTU?
Sosyal Medyada Hatay Özerk Yönetimi adı altında bir hesap Hatay hakkında saçma salak açıklamalarda bulunmuştu. Sosyal medyada gündem olan açıklamaların ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, “Hatay Özerk Yönetimi kuruldu ve başkanlığını Ebu Hassan Saidi devraldı” iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden yapılan açıklamada: “’Hatay Özerk Yönetimi kuruldu ve başkanlığını Ebu Hassan Saidi devraldı’ iddiası doğru değildir. Bahse konu sosyal medya hesabının tamamen kamuoyunu provoke etme amacıyla açılarak paylaşımda bulunduğu tespit edilmiştir. Provokatörlere itibar etmeyiniz” denilmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.