BİR TATLIDAN DAHA FAZLASI; “HAKAN OSMANLI TATLILARI”

BİR TATLIDAN DAHA FAZLASI; “HAKAN OSMANLI TATLILARI”

Asrın felaketi sonrasında çalışmalarına zorunlu bir biçimde ara vermek zorunda kalan Hakan Osmanlı Tatlıları ,Millet Parkında kurulan Çarşı’da faaliyetlerine devam ediyor.Genç ve başarılı işletmeci Hakan Yurtal’ın hünerli ellerinde lezzet bulan Hakan Osmanlı Tatlılarının muhteşem lezzetleri Millet Çarşısı No:56 ‘da Ekmek Kadayıfı,Güllaç,Kabak Dolması , Kaymaklı Şam Tatlısı  ve special lezzetler tutkunlarını bekliyor. Tatlılarının lezzetine bir kez bakanın adeta bağımlısı olduğu Hakan Osmanlı Tatlıları,kullandığı kaliteli malzemelerin yanında göze hitap eden sunumu ile müşterilerinden tam not alması ile biliniyor.

Millet Parkındaki yeni işyerlerine herkesi beklediklerini ifade ederek sözlerine başlayan Hakan Yurtal yaptığı açıklamasında:” Hepimize büyük geçmiş olsun.Hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum.Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın.

17 yaşından beri hizmet verdiğim tatlı sektöründe 6 Şubat tarihine kadar önemli bir marka haline gelmenin onurunu yaşayan biri olarak inşallah aynı kalitede sunacağım lezzetler ile yeni işyerimizde müşterilerimizin hizmetinde olmaya çalışacağım. İlk olarak internet üzerinden kadın toplantılarına Osmanlı tatlılarını special olarak yapmaya başladığım bu sektörde görmüş olduğumuz yoğun ilgi neticesinde Ekmek Kadayıfı sunumumuz başta olmak üzere Güllaç,Kabak Dolması ve Kaymaklı Şam Tatlımız kısa sürede herkesin büyük beğenisini kazanmıştı.Daha sonra menümüze eklediğimiz special lezzetler ile de çok tercih edilmeye başladık.Aynı lezzetlerimizi yeni işyerimizde menümüzde bulundurmaktayız.Herkesi bu eşsiz lezzetlerimizi tatmak üzere Millet Parkı Esnaf Çarşı No:56’da bulunan işyerimize bekliyoruz.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.