YEŞİLDAL, DEPREMZEDE HEMŞEHRİLERİNE UMUT IŞIĞI OLDU

YEŞİLDAL, DEPREMZEDE HEMŞEHRİLERİNE UMUT IŞIĞI OLDU

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, , Hatay’ı deprem öncesinden daha güzel bir kimliğe büründüreceklerini belirterek depremzede hemşerilerine umut ışığı oldu.

Partinin en alt kademesinden yetişerek 4. Dönem milletvekilliğini devam ettiren Yeşildal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimler öncesinde de Hatay’da en güvendiği isim konumunda bulunuyor. Hukukçu kimliği ile yeni anayasa çalışmalarında da önemli rol oynayan anayasa komisyonu üyeliği sıfatıyla Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren anayasa çalışmalarında üstlendiği tarihi misyon ile Hatay’ın gururu olan Yeşildal, Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için de başkentte çalmadık kapı bırakmıyor.

HİÇBİR HİZMET YARIM KALMAYACAK

Hatay’da vatandaşların yaşamlarını en iyi ortamda sürdürmeleri için tüm ihtiyaçları yakından takip eden Yeşildal, her ihtiyaçta hemşerilerinin imdadına yetişiyor. Her fırsatta ziyaret ettiği depremzede vatandaşların sorunlarını dinleyen Yeşildal, ihtiyaçların karşılanması için de gece gündüz demeden çalışıyor. Hatay’ın 15 ilçesinde başlayan hiçbir projenin yarım kalmaması için tam saha pres çalışan Yeşildal, Hatay’ı deprem öncesinden daha güzel bir kimliğe büründüreceklerini belirterek de depremzede hemşerilerine umut ışığı oldu.

Vatandaşların her ihtiyaçlarında yanlarında olmayı gelenek haline getiren Milletvekili Yeşildal, Hatay’da da, TBMM çalışmaları  kapsamında bulunduğu başkentte de Hatay için yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.