MEVSİMLİK İŞÇİLERİN ÇALIŞMA SÜRESİ UZATILDI

MEVSİMLİK İŞÇİLERİN ÇALIŞMA SÜRESİ UZATILDI

Altınözü Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın başkanlığında toplanan mecliste ilk olarak geçen aya ait toplantı tutanak özeti okundu daha sonra gündem maddelerine geçildi. Gerçekleşen oturumda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün mevsimlik işçiler ile ilgili teklifi görüşüldü.

Altınözü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün talebine istinaden; Altınözü Belediyesi Temizlik Ltd. Şti. bünyesinde 9 ay 29 gün süre ile çöp toplama, çevre temizliği, park-bahçe ve inşaat işlerinde çalıştırılması için vize verilen mevsimlik işçilerin, çalışma süresi ile ilgili kanunda yer alan “Aynı vize dönemi içinde çalışma süresi 11 ay 29 güne kadar uzatılabilir” ibaresi göz önünde bulundurularak mevsimlik işçilerin çalışma sürelerinin 11 ay 29 güne kadar uzatılabilmesi için gerekli vizenin verilmesi maddesi mecliste oy birliğiyle kabul edildi.Başkan Sarı, alınan kararın ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.