YAYLADAĞI YALÇIN İLE ZAFERE YÜRÜYOR

YAYLADAĞI YALÇIN İLE ZAFERE YÜRÜYOR

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye bağlı tüm mahalle ziyaretlerinden tam destekle ayrılarak emin adım zafere yürüyor.
31 Mart’a 15 gün kala mahalle ziyaretlerini sıklaştıran Başkan Yalçın, Bozlu, Şenköy ve Aşağıpulluyazı Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Tüm ziyaretlerde hizmetlerin sürmesi için vatandaşlara yaptığı destek çağrılarına olumlu yanıt alan Başkan Yalçın yaptığı konuşmada, “Her kapıyı çalarak, her gönle dokunarak sarsılmaz gönül köprüleri inşaa edeceğimiz Yayladağımız için hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. 3 yılda bütçemizin 4 katı hizmeti Yayladağı’mızla buluşturduk. Önümüzdeki 5 yılda hükümetimizin destekleriyle ilçemize çağ atlatacak hizmetleri halkımıza kazandıracağız. Tüm vatandaşlarımız ile birlikte Yayladağı’nın yarınlarının bugünden daha güzel olması için herkesi Cumhur İttifakı’mıza destek olmaya çağırıyorum” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.