33 ŞÜPHELİ YAKALANDI

33 ŞÜPHELİ YAKALANDI

İstanbul ve Hatay’da gerçekleştirilen operasyonlarda, ‘Bets10’ adlı web sitesi üzerinden suçtan kaynaklanan malvarlığını aklamak suçunu işlediği tespit edilen 33 şüpheli yakalandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yasadışı bahis suçunu işlemek amacıyla örgüt kurmak ve suçtan kaynaklanan malvarlığını aklamak suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, ‘Bets10’ adlı web sitesi üzerinde yapılan açık kaynak araştırmaları sonucunda, şüpheli M.Ö.’nün 12 kişiden oluşan ofis ekibi, 14 kişiden oluşan saha ekibi ve 3 kişilik mali işlerden sorumlu paranın izini kaybettiren ekip olarak 3 grupta örgüt kurduğu ve yönettiği belirlendi.
Operasyon kapsamında İstanbul ve Hatay’da 31 ayrı adreste düzenlenen operasyonlar sonucunda, suça iştirak eden şüphelilerin tespitiyle birlikte toplam 33 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma devam ederken, olayla ilgili detaylı incelemeler sürdürülüyor Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.