BAYRAKDAR, KUMLU’DA ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAYRAKDAR, KUMLU’DA ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Kumlu ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretler kapsamında, Kumlu ilçesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Başkan Bayrakdar, eğitim alanındaki gelişmeleri değerlendirdi.Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Kumlu ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretler kapsamında, Kumlu ilçesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Başkan Bayrakdar, eğitim alanındaki gelişmeleri değerlendirdi.

Başkan Bayrakdar, yaptığı açıklamada, “Bugün Kumlu ilçemizde bir dizi ziyarette bulunduk. Kumlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü, Eğitim Bir-Sen Kumlu İlçe Başkanı Ahmet Akar ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Deprem sonrası Kumlu ilçemizde eğitim alanında yapılan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk” dedi.Kumlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa Tuncer başta olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve diğer eğitim çalışanlarına teşekkürlerini ileten Başkan Bayrakdar, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.Kumlu’daki ziyaretler, sendika temsilcisinin üyeleriyle bir araya gelerek onların talep, öneri ve ihtiyaçlarını doğrudan dinleme ve değerlendirme fırsatı bulması açısından önem taşıdı. Bu tür etkinlikler, sendika ile üyeler arasındaki iletişimi güçlendirerek, ortak çözüm yolları bulmaya olanak sağlıyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.