7. ALTINÖZÜ ZEYTİN FESTİVALİ TARİHLERİ BELLİ OLDU

7. ALTINÖZÜ ZEYTİN FESTİVALİ TARİHLERİ BELLİ OLDU

Altınözü ilçesinde artık geleneksel hale gelen 7.Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali tarihleri belli oldu. Bu yıl 21-22 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek festivalin ilk büyük toplantısı da Altınözü Belediye Başkanı Rıfat sarı başkanlığında yapıldı.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı bu önemli festival dolayısıyla bir açıklama yaparak bilgiler verdi. Sarı; “Barış, hoşgörü ve kültürlerin perçinleştiği kadim ilçemiz Altınözü’müzde zeytinin bereketiyle umutları yeniden yeşerteceğiz. 6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarmak, yerli esnafımızdan başlayarak Hatay’ımızı yeniden ayağa kaldırmak amacıyla dünya mutfaklarının başkenti Altınözü’müzde 21-22 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz 7.Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nin toplantısını İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Sert başkanlığında komite üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Dünyanın lezzet başkenti, zeytinin anavatanı Altınözü’müzü ve Hatay’ımızı yeniden ayağa kaldıracağız, bereketin sembolü zeytin ağacımızla yeniden meyve vermeye başlayacağız. Umutlarımızın yeniden yeşermesine vesile olmasını umduğumuz festivalimizin başta ilçemiz olmak üzere ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” Dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.