BAŞKAN YALÇIN’DAN TUSAŞ SALDIRISINA LANET

BAŞKAN YALÇIN’DAN TUSAŞ SALDIRISINA LANET

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen hain saldırıyı güçlü bir şekilde kınadı.
Başkan Yalçın, yaptığı açıklamada, “Bu alçakça saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı. Saldırının, ülkenin savunma sanayisine ve milli birliğine yönelik bir tehdit olduğunu vurgulayan Yalçın, “Bu tür saldırılar, milletimizin kararlılığını asla sarsamaz. Birlik ve beraberlik içinde, ülkemizin güvenliğini sağlamak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Başkan Yalçın, tüm vatandaşları teröre karşı kenetlenmeye ve destek vermeye çağırarak, bu tür alçakça eylemlere karşı ortak bir duruş sergilemenin önemine dikkat çekti. Yalçın, “Millet olarak her zaman dayanışma içinde olmalıyız. Şehitlerimizin fedakarlıkları asla unutulmayacak ve onların hatırası daima yaşatılacaktır” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.