DEVLETİMİZİN TÜM İMKANLARI, MİLLETİMİZİN EMRİNDE

DEVLETİMİZİN TÜM İMKANLARI, MİLLETİMİZİN EMRİNDE

AK Parti Hatay Milletvekili Abdullkadir Özel, Hatay’da teslim edilen konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Özel: “2025 yılı sonuna kadar 158.200 konut/iş yeri teslim edilmiş olacak. Devletimizin tüm imkanları, Milletimizin emrinde…”dedi.

BİRLİĞİMİZ, KARDEŞLİĞİMİZ, DİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

AK Parti Hatay Milletvekili Abdullkadir Özel konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Dün itibariyle Hatay’ımızda teslim edilen konut/iş yeri sayısı 26.260…Yıl sonuna kadar teslim edilecek konut/iş yeri sayısı 44.227 olacak. 2025 yılı sonuna kadar 158.200 konut/iş yeri teslim edilmiş olacak. Konutlar, iş yerleri, hastaneler, okullar, kamu binaları, köprüler, yollar, viyadükler, tüneller, balıkçı barınakları, limanlar, havalimanları, tarihi mekanlar, parklar, sahiller… Hatay’ımızı baştan başa ayağa kaldırma ve depremden önceki halinden daha güçlü daha güzel daha yaşanılır kılma derdi, kararı, azmi ve gayreti içindeyiz… Devletimizin tüm imkanları, Milletimizin emrinde…Biz de Milletimizin “her anında hep yanında hep emrinde” bilincindeyiz… Birliğimiz, kardeşliğimiz, dirliğimiz daim olsun, her zorluğun üstesinden geliriz EvelAllah.” dedi. 

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.