HALKIN VEKİLİ LÜTFİ KAŞIKÇI

Ankara’ya gelemeyen kardeşlerimizin biz yanına geliyoruz.

HALKIN VEKİLİ LÜTFİ KAŞIKÇI

Ankara’ya gelemeyen kardeşlerimizin biz yanına geliyoruz. Halkımızı birebir dinliyoruz, elimizden gelen gayreti göstermek adına taleplerini alıyoruz ve ilgili yerlerle görüşüp, taleplerin icrasını yapıyoruz.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı Payas’ta vatandaşlar ile bir araya geldi. Payas MHP İlçe Başkanlığında halk günleri kapsamında vatandaşlar ile bir araya gelen Kaşıkçı, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Her ayın belli günlerinde Hatay merkez ve ilçelerinde halk günleri düzenleyerek, vatandaşla bir araya geldiklerini ve onların dertlerini dinlediklerini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, sözlerine şu ifadeler ile devam etti:”Ankara’ya gelemeyen kardeşlerimizin biz yanına geliyoruz. Meclisi Hatay’a taşıyoruz, meclisteki bütün düzenimizi burada oluşturuyoruz, halkımızı birebir dinliyoruz, elimizden gelen gayreti göstermek adına taleplerini alıyoruz ve ilgili yerlerle görüşüp, taleplerin gereğinin icrasını yapıyoruz.”Yaptıkları bu çalışmalardan güzel geri dönüşler aldıklarını ifade eden Kaşıkçı, “Toplumun belli sıkıntı ve dertleri var. Biz de bunları dinleyip elimizden gelen kısmı çözüyoruz, başarılı olamadığımız yönleri de vatandaşımıza anlatıyoruz. Biz her hafta halkımızın içindeyiz, halkımızla beraberiz. Amacımız vatandaşlarımızın ayağına meclisi götürüp onların dertlerine derman olmaktır. Burada önemli olan, halk ile iç içe olmaktır. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.