SAADET PARTİSİ ALTINÖZÜ’NDE MAHMUT ŞAN İLE GÜÇLENDİ

SAADET PARTİSİ ALTINÖZÜ’NDE MAHMUT ŞAN İLE GÜÇLENDİ

Teşkilat buluşmaları kapsamında Altınözü’nde partililer ile bir araya gelen Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi’nin Mahmut Şan ile güçlendiğini belirtti.

Saadet Partisi ilkelerine bağlı bir şekilde Altınözü’ne yeni bir soluk getiren Altınözü İlçe Başkanı Mahmut Şan’ın ev sahipliğinde İlçe teşkilatında gerçekleşen teşkilat buluşması programına Saadet Partisi Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak da katılım gösterdi. Milletvekili Çalışkan, çok sayıda partilinin hazır bulunduğu toplantıda ilçe teşkilatı ile istişare ederek ilçenin sorunlarını dinledi.

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNÜN TEK ADRESİ “SAADET PARTİSİ”DİR”

İlçenin sorunlarını ilk ağızdan dinleyen Milletvekili Necmettin Çalışkan, belirtilen sorunları gidermek için gerek TBMM nezdinde, gerekse de Hatay genelinde gerekeni yapacağını aktardı. Türkiye’de olduğu gibi Altınözü’nde de büyük sorunlar yaşanmaya devam edildiğini kaydeden Çalışkan, tüm sorunların çözümünün Saadet Partisi olduğunu kaydetti. Çalışkan, yaptığı açıklamada; “Merhum liderimiz Necmettin Erbakan’ın liderliğinde Türkiye eşi görülmemiş bir refaha ulaştı. O dönemde uzun zaman sonra ağır sanayi atılımı yapıldı, İskenderun Demir-Çelik gibi hala ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan fabrikalarımız açıldı. Şu anda birer birer kapanan tüm fabrikalarda merhum liderimiz Erbakan hocamızın imzası var. Türkiye’nin refaha kavuşmasının, sorunların kökten çözümünün tek yolu Saadet Partisidir. TBMM’ye girmeyi başardığımız gibi, ülkemizin dertlerine derman olan çözümlerimizi vatandaşlarımıza aktararak partimizi önümüzdeki yerel seçimlerde zirveye taşıyacağımıza inanıyorum. Belediye başkanlıklarımızın sayısını arttırarak Saadet Partisi bayrağını daha üst mertebeye çıkartacağız. Allah Filistin’de şehit olan kardeşlerimize rahmet eylesin. Bizim de yolumuzu açık etsin. Toplantımıza katılan tüm partili kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ŞAN: ALTINÖZÜ’NÜ SAADET PARTİSİ’NE KATMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Altınözü’nde görevlendirildiği günden bu yana ilçe teşkilatlanmasına ağırlık veren ve teşkilatlanmayı tamamlanma aşamasına getiren başarılı İlçe Başkanı Mahmut Şan, Altınözü’nü 31 Mart’ta Saadet Partisi saflarına katmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi. Şan; “Bizler sorunlarını çok iyi bildiğimiz Altınözü’müzü Saadet Partisi bayrağı altına almak için gece gündüz demeden 48 mahallemizde 31 Mart sabahına kadar çalışacağız. Tüm mahalle temsilcilerimiz, ilçe yöneticilerimiz ve partili gönüldaşlarımızın destekleriyle zafere ulaşacağımıza inanıyorum. Siz değerli milletvekilimizin destekleri de bizim için çok önemli. Bugünkü programımıza katılımınızdan dolayı size, değerli Antakya İlçe Başkanımız Fadıl Koçak’a ve tüm partili vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu açık eylesin. Gayret bizden, zafer Allah’tandır” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Milletvekili Necmettin Çalışkan, Altınözü İlçe Başkanı Mahmut Şan ve Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak, bir süre partililer ile sohbet etti. Program hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.