Bodrumu çöp eve dönüşen kiracı isyanda!

Pınarbaşı Mahallesi 183 sokak 6 nolu evin bodrum katı içerisinde uzun yıllar yaşayan yaşlı kadının vefatıyla harabeye ve çöp eve dönüştü.

Bodrumu çöp eve dönüşen kiracı isyanda!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kiracı, içeresinde oturan yaşlı kadının vefatı sonrası adeta çöp eve dönüşen evlerinin altında, kötü koku yayan ve farelerin ürele alanına dönüşen bodrumun temizletilmesi isteniyor.Pınarbaşı Mahallesi 183 sokak 6 nolu evin bodrum katı içerisinde uzun yıllar yaşayan yaşlı kadının vefatıyla harabeye ve çöp eve dönüştü.İki katlı binanın üst katında oturan Mehmet Gökhan Aslan beş seneden beri burada oturduğunu ifade ederek “Evin altı bu hale gelmiş, gelen atmış, giden atmış, buranın biran önce temizlenmesini istiyorum. Daha önce burada yaşlı bir teyze oturuyordu, vefat etti. Burası ondan sonra bu hale geldi. İçerisi çöp ev gibi aldıramıyorum. Belediye yetkililerinden yardımcı olmalarını istiyorum” dedi.İçerisinde Kaymakamlığın dağıttığı yardım kömürlerinin de bulunduğu, çöp atıklarla dolu bodrum katının hem pis koku yaydığını, hem de kocaman farelerin üreme alanına dönüştüğünü aktaran Mehmet Gökhan Aslan bu atıkların biran önce alınması gerektiğini sözlerine ekledi.   HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.