BÜYÜKŞEHİR REYHANLI’YI SUSUZ BIRAKTI

BÜYÜKŞEHİR REYHANLI’YI SUSUZ BIRAKTI

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, vatandaş buluşmaları kapsamında ziyaret ettiği Reyhanlı’da uzun uzun vatandaşları dinledi. Her yerde Sevdam Hatay diyerek halkının hizmetkarı olduğunu kaydeden Milletvekili Yayman, deprem felaketinin ardından en çok göç alan ilçelerin başında gelen Reyhanlı temaslarında Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, ilçe yöneticileri ile birlikte ilçe genelinde ziyaret ve incelemelerde bulundu. Çarşı ve Pazar ziyaretlerinin ardından mahalleleri dolaşan Milletvekili Yayman, mahallelere kazandırılacak projeleri de vatandaşlara açıkladı.

ZİYARETLERE ÇARŞI-PAZAR TURU İLE BAŞLADI

Milletvekili Yayman, Reyhanlı temaslarına çarşı-Pazar turu ile başladı. İlk olarak esnafların ve daha sonra da vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Yayman, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere kendilerine verdikleri destekten dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Sıcak havaya rağmen yapılan teşekkür ziyaretleri çarşı esnafından takdir aldı. Esnaflar sizi hep söyle sahada görmek istiyoruz dedi.Yayman daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Varışlı, Tayfur Sökmen, Konuk, Nergizli ve Kuletepe Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

YAYMAN REYHANLI HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKTIR..

Vatandaş buluşmaları kapsamında Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, ilk olarak istekleri olan vatandaşları dinledi. Anında çözülebilecek olan sorunlarla ilgili yetkilileri arayarak sorunu ileten Milletvekili Yayman, diğer sorunlar için de çözüm sözü verdi. Tüm vatandaşlar ilk talep olarak içme suyu istediklerini belirttiler. Konuyla ilgili bir açıklama yapan yayman, Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bu hafta içinde İller Bankası aracılığıyla tapılacak ihaleyle Reyhanlı’daki içme suyu sorununu tamamen çözeceğiz. Hatay Büyükşehir Reyhanlı’yı susuzluğa mahkum etti. Bu sorunu da biz çözeceğiz” dedi.. Millete hizmet yolunda yapılan çalışmaları da aktaran Yayman, ilçeye kazandırılacak projelerle ilgili açıklamasında; “Reyhanlı’nın 45 gün içerisinde Gazi Mürsel ve Mehmetbeyli’de DSI tarafından açılan kuyularla su sorununu tamamen ortadan kaldırıyoruz.

Cilvegözü Sınır Kapısının civarına yeni bir Organize Sanayi Bölgesi’nin yapımına çok yakında başlanılacak. Vatandaşımızın emri başımızın üstündedir ifadelerini kullandı.

ZİRAAT BANKASI ESKİ BİNASI KÜTÜPHANE OLUYOR

Atatürk Caddesi’nde bulunan eski Ziraat Bankası binasını Reyhanlı belediyemize alarak çok yakında gençlerimiz için muhteşem bir millet kütüphanesini yapacağız. Burada kahvelerini içerken kitap okuyacak ve güzel vakit geçirecekler dedi. vatandaşlar tarafından heyecanla karşılanan projelerin ardı ardına hayata geçirileceğini kaydeden Yayman, Reyhanlılı vatandaşlardan AK Parti’ye olan desteklerini sürdürmelerini istedi.Reyhanlı belediye başkanı Mehmet Hancıoğlu başta su sorunu olmak üzere şehrimize yapılacak hizmetler için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Vekilimiz Yayman’a teşekkür ederiz. Reyhanlı’mız için daha çok çalışacağız ifadelerini kullandı. İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak ise Reyhanlının hizmetkarı olduklarını ve taş üstüne taş koyan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Reyhanlı herşeyin en güzeline layıktır dedi..Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.