ATSO’DAN ÜYELERE ÇOK ÖZEL BİR HİZMET

ATSO’DAN ÜYELERE ÇOK ÖZEL BİR HİZMET

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyelerine yönelik çok özel bir hizmet sunuyor.

ATSO, Ticaret Bakanlığı tarafından 2010 yılından beri üyelik bedeli desteklenen tek

e-ticaret sitesi olan TRADEATLAS veri tabanını üyelerinin hizmetine sundu.

REKLAM ALANI

Eğitime katılmak ve ayrıntılı bilgi almak için Türkiye Satış Müdürü Sabriye Köroğlu ile irtibata geçilmesi gerektiği belirtilen açıklamada şu bilgilere yer verildi: Değerli Üyelerimiz, Konşimento belgelerine ve gümrük kayıtlarına dayalı kesin olarak ithalat yapmış firmaların ne kadarlık ve hangi ihracatçı firmadan ithalat yaptığı, ürünün miktarını, değerini, ithalatın hangi tarihte ve ülkeden gerçekleştirdiği gibi en kritik pazar bilgileri içeren Ticaret Bakanlığı tarafından 2010 yılından beri üyelik bedeli desteklenen tek e-ticaret sitesi olan TRADEATLAS veri tabanı’ nı hizmetinize sunuyoruz.

• Türk firmaları, yabancı müşterilerinin başka hangi tedarikçilerle hangi şartlarda çalıştığını, hangi miktarda, hangi tarihte ne kadarlık alım yaptığını öğrenebilirler.

• Üye firmalar 230 ülkede 15 milyondan fazla ithalatçı firmaların bilgilerine ve ticaret detaylarına, yıllık 19 trilyon dolarlık dünya ithalatının 13,5 trilyon dolarına, 1 milyardan fazla konşimento belgesine ve gümrük beyannamesine tradeatlas.com Online veri tabanından ulaşabilmektedirler.

• İhracatçı firmalar, dünyanın en büyük ithalatçı ve ihracatçı veri tabanında, ithalatçı firmalara ulaşmak için, GTİP Kodu, Ürün Adı, İthalatçı Adı, İhracatçı Adı, Marka adlarından arama yapabileceklerdir.

Eğitime katılmak ve ayrıntılı bilgi almak için Sabriye KÖROĞLU (Türkiye Satış Müdürü)

Cep: 0 507 644 0273, Ofis: 0 224 211 0182 numaralarını arayabilirsiniz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.