YIKIMLAR HAFTA SONLARI YAPILSIN

YIKIMLAR HAFTA SONLARI YAPILSIN

 CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ders saatlerinde okul çevresindeki yıkımlara tepki göstererek, okulların etrafındaki bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının hafta sonunda yapılmasını istedi.

Öğrenciler okula giderken, ders sırasında ve teneffüste tehlikeye, gürültüye, toza, asbeste maruz kalıyor diyen Güzelmansur TBMMde şöyle konuştu:

“Hatay’da okulların etrafında yıkımlar devam ediyor. Çocuklar okula giderken enkaz kaldırma araçlarının arasından geçiyor. Çocuklar sınıflarında bu yıkım makinelerinin sesinden dersi dinleyemiyor. Çocuklar teneffüslerde yıkımın oluşturduğu toza, asbeste maruz kalıyor. Veliler haklı olarak okulların etrafında eğitim esnasında yıkım yapılmasını istemiyor ancak yetkililer bu haklı talebin gereğini yapmıyor. Okul etrafındaki yıkımları hafta sonuna almak imkânsız da zor da değil. Buradan Millî Eğitim Bakanlığına, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına sesleniyorum: Okul etrafındaki yıkımları ve enkaz çalışmalarını hafta sonları yapın, çocuklarımızı tehlikeye, gürültüye, toza, asbeste daha fazla maruz bırakmayın.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.