BAYRAKDAR’DAN SAMANDAĞ’DAKİ OKULLARA ZİYARET

BAYRAKDAR’DAN SAMANDAĞ’DAKİ OKULLARA ZİYARET

Eğitim-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı ve Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi İsmail Bayrakdar, Samandağ’da sendikaya bağlı üyelerin görev yaptığı okullarda ziyaretlerde bulundu.Ziyaretlerde Başkan Bayrakdar’a Samandağ ilçe Temsilcisi Umut Çam ve Samandağ ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Heyet ilk olarak Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Burada heyeti okul müdürü Zeynel Abidin Cilli ve yöneticiler karşıladı. Ziyarette okulun sorunları ve ihtiyaçları konuşuldu. Eğitiminin gündemine yönelik istişarelerde bulunuldu. Pandemi koşulları altında zorlukla görev yapan öğretmenlerin yeterli haklara sahip olmadığının altının çizildiği toplantıda eğitimin sorunlarına karşı ortak mücadele kararı alındı.

BAYRAKDAR’DAN YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR

Başkan İsmail Bayrakdar, temaslarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün Samandağ ilçemizdeki okullarımızı Samandağ ilçe Temsilcimiz Umut Çam ve Samandağ ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber ziyaret ettik. Ziyaret ettiğimiz ilk okulumuz Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu lisesi oldu. Bölgede çalışan okul müdürlerimizin de katıldığı ziyaretimizde okul müdürü Zeynel Abidin Cilli başta olmak üzere diğer eğitim çalışan arkadaşlarıma ve bölge okul müdürlerine misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.