EN BAŞARILI SAĞLIKÇI HAMBOLAT OLDU

EN BAŞARILI SAĞLIKÇI HAMBOLAT OLDU

“Sağlık Ağı” adlı sosyal medya platformunun Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği “En Başarılı İl Sağlık Müdürü” anketinde, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, 81 İl içinde birinci oldu. 2022 Yılının En Başarılı İl Sağlık Müdürü Anketi’nde, seçenekler arasında; İstanbul İl Sağlık Müdür Kemal Memişoğlu, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm, Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat ve Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta yer aldı. 75 bine yakın kullanıcı tarafından görüntülenen ve 12.618 kişinin oy kullandığı ankette %30’luk oy oranı ile Mustafa Hambolat, En Başarılı İl Sağlık Müdürü olarak seçildi.

Anket verileri

“Sağlık Ağı” adlı sosyal medya hesabı anketinin diğer verileri de şöyle: 2022 Yılının En İyi Sağlık Yatırımı anketinde, seçenekler arasında bulunan “Etlik Şehir Hastanesi, Health Türkiye, Gaziantep Şehir Hastanesi ve Kütahya Şehir Hastanesi arasından, yüzde 53,3 oy oranıyla Etlik Şehir Hastanesi “En İyi Sağlık Yatırımı” seçildi. Sağlık çalışanlarına yöneltilen “Beyaz Reform’dan Memnun musunuz?” sorusuna yüzde 91,5 oy oranı ile “Hayır” yanıtı işaretlendi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.