SEÇİME KATILACAKLARA BAŞARILAR DİLERİM

SEÇİME KATILACAKLARA BAŞARILAR DİLERİM

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, 15 Ekim tarihinde yapılacak olan seçimlere katılacak tüm arkadaşlarına başarılar diledi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Odayı bugüne kadar ‘Ortak Akıl’ ile yönettiklerini belirterek bölgeye değer katacak önemli projeler kazandırdıklarını kaydetti.

Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir açıklama yapan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz şunları söyledi: “15 Ekim 2022 tarihinde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odamızın seçimleri yapılacaktır. Seçimlere katılan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu güne kadar güzel İskenderun ilçemizin kalkınmasına katkı sağlayacak her çalışmaya destek olduk. Kimsenin şüphesi olmasın ki, aynı şekilde bu günden sonra da şeffaf israf yapmadan hesap verilebilir bir yönetim anlayışı ile odamızı yönetmeye devam edeceğiz. Biz odamızı bu güne kadar ortak akıl ile yönettik. Bu günden sonra da aynı şekilde yönetmeye devam edeceğiz. Bize güvenin. Güven ve umudun olmadığı yerde hiçbir iş başarı ile sonuçlanamaz.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.