DOĞUŞ PARTİSİ GAZİANTEP KONGRESİNE YOĞUN İLGİ

DOĞUŞ PARTİSİ GAZİANTEP KONGRESİNE YOĞUN İLGİ

Abdalların ve Domların Partisi Olarak Bilinen Doğuş Partisinin Gaziantep te yapılan kongresine CHP’den Genel başkan yardımcısı Ali Öztunç ve Özcan Pulcu nun yanı sıra İYİ Parti Kahraman Maraş milletvekili ve Genel başkan yardımcısı Mehmet Ay katıldı.

Misafirleri Doğuş Partisi Genel başkanı Mahmut Karalar ve genel başkan yardımcısı Şahin Kapkın başta olmak üzere parti yöneticileri karşıladı. Burada yapılan konuşmalar da Doğuş Partisine çağrıda bulunan CHP heyeti buraya Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla geldiklerini söyleyerek Millet ittifakının kapıları sizlere her zaman açık, siz Abdallar olarak hep ezildiniz bunda tabi ki bizlerinde hatası var, kendinizi ifade edemediğiniz için Doğuş Partisini kurdunuz, bundan sonra birlik içerisinde olalım millet ittifakını hep birlikte destekleyelim hep beraber iktidara yürüyelim dediler.

Doğuş Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahin Kapkın da yapmış olduğu konuşmada ne gelirse insanın başına yokluktan geliyor,açlık insanı hırsız yapar katil yapar, şu ana kadar elimizden hiç kimse tutmadı, Doğuş Partisi sadece Abdalın veya Dom ların Partisi değil Türkiye nin her kesiminin Partisidir dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.