BAŞKAN TEKSÖZ’DEN ÇÖLOĞLU’NA TEBRİK

BAŞKAN TEKSÖZ’DEN ÇÖLOĞLU’NA TEBRİK

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, İskenderun’da katıldığı İskenderun Bakkallar ve bayiler odası genel kurulunda başkanlığa seçilen Mustafa Çöloğlu’na tebriklerini sundu. 70’e yakın odanın bağlı olduğu HESOB’daki tüm odaların genel krullarına katılmaya özen gösteren Teksöz, genel kurulda güven tazeleyen Çöloğlu’nun hizmetlerinin esnafın beğenisini kazandığını belirterek kendisini üstün başarısından dolayı tebrik etti.

TEKSÖZ: ALLAH HAYIRLI GÖREVLER YAPMAYI NASİP ETSİN

Başkan Teksöz, kongrenin ardından yayınladığı tebrik mesajında; “İskenderun Bakkallar ve bayiler odası genel kuruluna oda ve kooperatif başkanımız ile birlikte  katılım sağladık. Güven tazeleyerek yeniden seçilen Mustafa Çöloğlu başkanımıza yönetim ve Denetim kuruluna başarılar diliyorum. Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. 24 saat esnafımızın yanında ve  emrindeyiz” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.