BAŞKAN YILMAZ TESK YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKAN YILMAZ TESK YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Hatay esnafının sorunlarını her platformda dile getirmeye ve çözüm aramaya devam ediyor.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu yönetim kurulu üyeliği de yapan Başkan Yılmaz, TESK Başkanı Bendevi Palandöken başkanlığında toplanan TESK yönetim kurulu toplantısına katılarak Hatay esnafının sorunlarını dile getirdi. Depremzede esnafın her türlü yardıma ihtiyacı olduğunu kaydeden Yılmaz, kredi bulunmasından indirim ve ayrıcalıklara kadar her türlü imkanın Hataylı esnaflara seferber edilmesi gerektiğini belirtti.

PALANDÖKEN: KALBİMİZ HATAY İLE

Devletten başta Hataylı esnaf ve sanatkarlar olmak üzere ülkemizin dört bir yanındaki esnaflara ve sanatkarlara yönelik teşvik edici uygulamalar beklediklerini vurgulayan Palandöken, şunları kaydetti:

 “Sıkıntı olduğu gün hep bir aradayız, mutluluk olduğu zaman hep bir ağızdan ülkenin nimetlerinden istifade ediyoruz, külfetlerine de katlanacağız. Asıl önemli olan ülkenin bekası. Ülkemizin dünya devleriyle yarışır hale gelmesinde bizim de emeklerimiz var. Teknoloji bir taraftan gelişiyor, yeşil enerji bir taraftan, ülkemizde çevre dönüşümü yaşanıyor. Her şey esnaf ve sanatkarın evinde, emeğinde, alın terinde gerçekleşiyor. Bizim TESK olarak kalbimiz Hatay ile atıyor. Sık sık ziyaret ederek derdini dinlediğimiz Hataylı esnaflarımızın sorunu bizim de sorunumuzdur. İnşallah alınacak kararlar neticesinde esnaflarımıza rahat nefes aldıracağız.”

YILMAZ: ALINAN KARARLAR ESNAF VE SANATKARLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu yönetim kurulu üyesi Aziz Fatih Yılmaz, gerçekleşen toplantıyla ilgili yaptığı değerlendirmede; “TESK Başkanımız Sn.Bendevi Palandöken’in ev sahipliğinde yaptığımız Başkanlar Kurulu toplantısında alınan kararların Esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.