HATAYLI VEKİLLER ERZURUM’DA

HATAYLI VEKİLLER ERZURUM’DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve 120 milletvekili esnaf ziyareti, TBMM Grubu toplantısı ve MYK toplantısı için Erzurum’a geldi. Heyette CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir de yer aldı.

 ERZURUM KONGRESİ’NİN YAPILDIĞI BİNAYI GEZDİLER

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği kentte, genel başkan yardımcıları ve milletvekilleriyle Erzurum Kongresi’nin yapıldığı tarihi binayı gezdi. Görevlilerce Kılıçdaroğlu’na, önemli kararların alındığı kongre hakkında bilgi verildi. Hatay Milletvekilleri, daha sonra Kılıçdaroğlu ile birlikte Kongre Caddesi’nde esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu’na eşlik eden milletvekilleri de vatandaşların taleplerini not aldı.

KILIÇDAROĞLU, CHP GRUP TOPLANTISI’NDA KONUŞTU

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, illerdeki grup toplantılarının ilkini Erzurum’da gerçekleştirdi.Kılıçdaroğlu açıklamasında, “Biz Erzurumlularla kucaklaşmaya ve helalleşmeye geldik” dedi.

Türkiye’nin durumunun parlak olmadığını kaydeden Kılıçdaroğlu, “Yeni bir mücadeleyi başlatmak zorundayız. Neden yeni bir mücadele? Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir kişiye teslim edilmemeli. Bir kişiye teslim edilmesi o devlet için felakettir” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.