YAYMAN: “HATAY BÜYÜKŞEHİRİN YAPMADIĞI BİR YOLU DAHA BİZ YAPIYORUZ”

YAYMAN: “HATAY BÜYÜKŞEHİRİN YAPMADIĞI BİR YOLU DAHA BİZ YAPIYORUZ”

Expo’ya para var, yola para yok!

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yapımına başlanan Samandağ dağ köyleri grup yolunun başlama töreninde yaptığı konuşmada, “Hatay Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olan ve yıllardır yapılmayan bir yolu daha hükümet olarak yaptıklarını ifade ederek “Onlar konuşur, AK Parti yapar” dedi. Seldiren-Yeniköy-Ceylandere-Yaylıca Mahallelerini birbirine bağlayan 13 kilometrelik grup yolunun asfaltının dökümüne başladı. Samandağ’a bağlı Ceylandere Mahallesi’nde gerçekleşen programa TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandağ Kaymakamı Mehmet Aksu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir, AK Parti ilçe teşkilatı, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

TEK GÜNDEMİMİZ HİZMETTİR

Programda konuşan Milletvekili Yayman, AK Parti’nin hizmetleriyle konuştuğunu belirtti. Yayman, Bugün Samandağ için tarihi günlerden birisi. Seldiren-Yeniköy-Ceylandere-Yaylıca yolu yıllardır söz verilen ama gerçekleşmeyen bir vaatti. Bunu biz gerçekleştirdik . Bu havza Hatay’ın en güzel yerlerinden birisidir. Dağ bandında yaşayan vatandaşlar hem köylerini, hem vatanı beklerler. Burada teröre geçit vermezler. Biz Ceylandere’ye bu yoldan son beş yılda çok fazla geldik. Bu mahalleye bu yollar reva mı?

EXPO’YA PARA VAR, YOLA YOK

Bu yol reva değil. Ama bu yolu insanlara reva görenler utansın. EXPO’ya 8 Milyar TL harcayıp bu yolları yapmayanlar utansın. Bugün siyaset değil bölgemizin bayram günüdür. Bugün biz bir ayıptan kurtulduğumuz için mutluyuz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla bu yolu yapmanın gururunu yaşıyoruz. Biz yolu olmayan her yerin yolunu yapmaya söz veriyoruz. Bizim tek gündemimiz milletimize, vatanımıza hizmettir. Recep Tayyip Erdoğan’ın davasını güdenlere canımız fedadır. Bugün gündemimiz yol olsa da asıl gündemimiz depremdir.

Biz dün olduğu gibi bugün de, yarın da sizin yanınızdayız. Deprem konutları ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. İnşallah bu yolun ardından diğer mahalle yollarımızı da tamamlayacağız. Bu yolun tamamlanmasıyla bölge turizmi de canlanacaktır. Yolumuzun bölge halkına hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı. Milletvekili Yayman’ın konuşmasının ardından yolun asfaltının dökümüne başlandı. Muhtarlar ve vatandaşlar teşekkürlerini ve sevinçlerini paylaştılar.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.