KAYMAKAM DEMİRYÜREK’TEN BEŞİKTAŞLILARA ZİYARET

KAYMAKAM DEMİRYÜREK’TEN BEŞİKTAŞLILARA ZİYARET

Kaymakam Murat Sefa Demiryürek İskenderun Beşiktaşlılar Derneği yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i Beşiktaşlılar Derneği lokali girişinde Başkan Sedat Uysal ile yönetim kurulu üyelerinin karşıladı. İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in Beşiktaşlılar Derneğine iade-i ziyarette bulunduğunu belirten Dernek Başkanı Sedat Uysal “Biz İskenderun Beşiktaşlılar Derneği olarak 300-350 üyemiz var, son hamlemizle 96’sı kongre üyesi. Beşiktaş genel seçimlerinde söz hakkı olan arkadaşlar. Sosyal hayata dokunan bir dernek olmak istiyoruz, elimizden geldiğince sosyal projelere katkı vermeye çalışıyoruz” dedi.

UYSAL’DAN KAYMAKAMA TEŞEKKÜR

İskenderun’da bu tür sosyal faaliyetlerin üç büyük kulüp dernekleri tarafından yapılmasını önemli bulduğunu vurgulayan Başkan Uysal “Bu ilk başlatanlardanız. 2003 yılında kurduk, yaklaşık 20 senedir aktif olarak devan ediyor derneğimiz. Bir Galatasaray yok, arkamızdan Fenerbahçeli arkadaşlar kurdular, onlar da ellerinden geleni yapıyorlar. Bölgedeki Galatasaraylıları bu tür faaliyetlere teşvik etmeye çalışıyoruz bir dernek kurun diye… Tabi ki, İskenderunspor gerçeği var ona da ayrı bir değer veriyoruz” diye konuştu.

DEMİRYÜREK: SPORA KATKI SAĞLAYACAK HERKESLE YAN YANA OLURUZ

İskenderun’da güzide bir kulübün mensuplarıyla beraber olmanın memnuniyetini yaşadığını ifade eden Kaymakam Murat Sefa Demiryürek de “Göreve ilk başladığım günde sağolsunlar nezaket gösterip, ziyaretime gelmişlerdi. Ben bulduğum ilk fırsatta onlarla beraber olmayı istedim. Bir spor şehri, bir spor kültürü sahibi olan bir kentte yine Türk futbolunun en köklü abidelerinden birinin gönüllülerinin bulunduğu derneğinin varlığı bizim için de kıymetli. O yüzden Türk futboluna sporuna katkı sağlayacak herkesle beraber yürümek, yan yana olmak gibi bir misyonumuz olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.Kaymakam Demiryürek ile Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri bir süre karşılıklı keyifli bir sohbet etme imkanı buldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.