KIYIPARK CAFE&RESTAURANT HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

KIYIPARK CAFE&RESTAURANT HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Hatay’ın Arsuz ilçesinde dillere destan sahili ve enfes lezzetleriyle Kıyıpark Cafe&Restaurant, hizmetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Maliye kampı ve orman işletme arası kapatılan sahil boyunda hizmetlerini sürdüren Kıyıpark Cafe&Restaurant’ta fiyatlar ise her bütçeye uygun.

Orman işletme şezlong fiyatı 80 TL iken Maliye kampı önü kişi başı 70 TL bedelle şezlong kiralanabiliyor. İki bölge arasındaki cafe bölümünde ise kişi başı şezlong fiyatı 40 TL olarak belirlendi. Tertemiz sahili, yakıcı güneşi ve serin suyu ile Kıyıpark Cafe&Restaurant, Arsuz’da müdavimlerini bekliyor.

LEZZETLİ MENÜLER UYGUN FİYATLA SATILIYOR

Kıyıpark Cafe&Restaurant’ta birbirinden lezzetli yemekler ve meşrubatlar uygun fiyatlarla alınabiliyor. Her damak zevkine hitap eden ürünlerin bulunduğu Kıyıpark Cafe&Restaurant’ta hem denizin ve güneşin tadını çıkarabilir, hem de karnınızı doyurabilirsiniz.

Kıyıpark Cafe&Restaurant, Arsuz’da Maliye kampı ile Orman İşletme kampı arasında hizmetlerini sürdürüyor. Sınırsız wifi hizmetinin sunulduğu Kıyıpark Cafe&Restaurant’a ayrıca 0326 643 38 39 numaralı telefondan da ulaşabilir, yerinizi ayırtabilirsiniz. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.