GÜLER ;SAMANDAĞINI HAKETTİĞİ HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ

Ak Parti İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliği geçtiğimiz Pazar Günü Truva Life Otel’de gerçekleşti.

GÜLER ;SAMANDAĞINI HAKETTİĞİ HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ

Ak Parti İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliği geçtiğimiz Pazar Günü Truva Life Otel’de gerçekleşti.
Yoğun ilgi ve katılımın olduğu kahvaltı etkinliğine, Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Samandağ Belediye Başkan adayı Mehmet Süt, ilçe Başkanı Selehattin Yeter, MHP Samandağ İlçe Başkanı Cuma Yurdagül, il ve ilçe yöneticileri, Samandağ esnaf ve kefalet kooperatif başkanı Sait Kahiloğulları, balıkçılar kooperatif Başkanı Dursun Eren, Ziraat Odası Başkanı Selim Kamacı, berberler odası başkanı Nadir Açıkgöz, Samandağ muhtarlar derneği Başkanı Mahir Ceburoğlu, Hıristiyan Cemiyet Başkanı Dr. Dimyan Emektaş, Ermeni Cemiyet Başkanı Cem Çapar, ilçe Sağlık müdürü Şafak Miçooğulları, mahalle muhtarları, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.
Etkinlikte konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler “ Bu tatil gününde bizlerle beraber olup bize bu heyecanı yaşattığınız içi,n hepinize teşekkür ediyorum. Samandağ’ın bizde ayrı bir yeri vardır. Yapacağımız güzel projelerimizle Samandağ’ın hakketiği hizmetlerle buluşturacağız.
Samandağ Turizmden hakkettiğini alamamış gerekli hizmetleri görmemiştir. Bizim Samandağ’ına, ilk hizmetimiz Değerli Milletvekilim Hüseyin Yaymanın girişimleriyle inşallah bir yıl için Çevlik Arsuz yolu yapımı olacaktır. Buraya yüksek okul veya fakülte kurmayı hedefliyoruz. Ayrıca ben Turizm öğretmeniyim Samandağ’ın şu dünyada 2. uzun sahiline yakışacak bir proje düşünüyorum. Maalesef 5 yıl içinde Büyükşehir’in göze değer hiçbir projesi ve çalışmasını burada göremiyoruz. Bizi Büyükşehir meclisinde hizmetleri engellemekle suçluyorlar. Gerçekten biz hizmetleri engellediysek, Defne Uğur Mumcu bulvarındaki, İskenderun Pac civarındaki Bttı Çıktı projeleriyle daha bir çok çalışmayı yapabilirler miydi. Bizler Hatay için, Samandağ için marka bir kent yaratmak amacındayız bunun için çalışıyoruz. Seçimden sonra bu makama geldiğimizde parti rozetlerini çıkaracağız. Bütün Hatay’a eşit bir hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz. bunu hep beraber yapacağız. “ dedi.
İlçe Başkanı Selahattin Yeter, yaptığı konuşmada, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Ak Parti Hatay Milletvekili Yayman, yaptığı konuşmada, bütün Hatay’a ve Samandağ’a hakkettiği hizmetleri yapmaya devam edeceklerini belirtti. Samandağ Ak Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Süt, İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine katılanlara teşekkür ederek Samandağ’a hizmetlerin gelmesi için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti. HABER: FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.