HATAY GÜNLERİ SKANDALLARLA BAŞLIYOR, HALKI SOYUYORLAR MI?

HATAY GÜNLERİ SKANDALLARLA BAŞLIYOR, HALKI SOYUYORLAR MI?

İstanbul’da başlayan Hatay Tanıtım Günleri skandalların gölgesinde açıldı.

İstanbul’un girişinde yer alan Maltepe’deki alanda gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili ortaya atılan iddialar, kulaktan kulağa yayılan söylentiler, bu yıl da etkinliğe gölge düşürdü. Hatay’ın tanıtımı amacıyla değil kar mantığıyla hareket ederek Hatay’a yarar yerine zarar veren meçhul yapı, stant açan esnaflar üzerinden rant elde etmeyi amaçladığı söylentilerine hiçbir cevap vermedi. Tüm spekülasyonlar ışığında 3 gün içinde Hatay’ın tanıtımını yapmayı amaçlayan bu yapının acemiliği Hatay’a en büyük zararı veriyor.

HATAY’A HİÇBİR KATKINIZ YOK

Hataylıların dahi haberinin olmadığı Hatay tanıtım günleri Hatay’a hiçbir katkı sağlamıyor. Hataylı olmayan esnafların da dahil edilmesiyle rant kokularının yükselmeye devam ettiği etkinlikten elde edilen gelirden de Hatay’a pay düşmediği kulaktan kulağa yayılan bilgiler arasında yer alıyor. Daha önce de Hataylı öğrencilere burs veriyoruz diyerek çok sayıda etkinlik düzenleyen bu yapının hangi öğrencilere ne kadar burs verdiği de bilinmiyor.

Konuyla ilgili açıklama yapmayan firma, çok sayıda eleştirinin gölgesinde Hatay Günleri tiyatrosunu sürdürüyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.