SON HACI KAFİLESİ DUALARLA UĞURLANDI

SON HACI KAFİLESİ DUALARLA UĞURLANDI

Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu, 2024 yılı Hac Organizasyonu kapsamında Hatay ilinden kutsal topraklara gidecek son hacı adaylarını, Adana 11. Kafile ile birlikte dualar ve iyi dileklerle uğurladı. Hatay’dan hareket eden hacı adayları, Adana Havalimanı’ndan kutsal topraklara doğru yola çıktı.

Hacı adaylarının uğurlanma töreninde, Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu, hac ibadetinin önemine vurgu yaparak, kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlara hayırlı yolculuklar diledi. Topçu, hacı adaylarına hitaben yaptığı konuşmada, “Hac, İslam’ın beş temel şartından biridir ve müminlerin bir araya geldiği en büyük ibadet organizasyonlarından biridir. Sizleri bu kutsal vazifeye uğurlarken, dualarımız sizlerle birlikte. Allah, hac ibadetinizi kabul etsin ve sağ salim geri dönmenizi nasip etsin.” dedi.

Törene katılan hacı adayları ve yakınları, duygu dolu anlar yaşadı. Hacı adaylarının heyecanı gözlerinden okunurken, yakınları da onları dualarla uğurladı. Bu yıl Hatay’dan hacca giden son kafilenin Adana 11. Kafile ile yolculuk etmesi, organizasyonun düzenli ve koordineli bir şekilde yürütüldüğünü gösteriyor.Hac organizasyonu kapsamında, hacı adaylarına gerekli eğitimlerin verildiği ve sağlık kontrollerinin yapıldığı belirtilirken, kutsal topraklarda huzur içinde ibadetlerini gerçekleştirmeleri için her türlü tedbirin alındığı ifade edildi.İl Müftüsü Mevlüt Topçu, hacı adaylarına sağlıklı bir yolculuk dileyerek, onlardan ülkemiz için de dua etmelerini istedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.