EĞİTİM VE ÖĞRETİME HÜZÜNLÜ BAŞLIYORUZ

EĞİTİM VE ÖĞRETİME HÜZÜNLÜ BAŞLIYORUZ

Bayrakdar, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle açıklama yaptı. Eğitim Bir-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, hüzünlü bir yılın ardından 2023-2024 eğitim öğretim yılına başladıklarını söyledi.

Bayrakdar, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kaybettiğimiz arkadaşlarımız, öğrencilerimiz, velilerimiz, okullarımız, sokaklarımız, güzelim memleketimiz nedeniyle eksiğiz, yaralıyız. Zorunluluktan dolayı göç etmek zorunda kalan eğitim çalışanlarımız , hemşehrilerimiz, öğrencilerimiz nedeniyle üzüntümüz burukluğumuz katmerleniyor. Hayat her şeye rağmen devam ediyor. En kötü şartlarda bile ayağa kalkıp kaldığımız yerden yolumuza devam etmemiz ülkemiz için bir mecburiyet. Giden eğitimci arkadaşlarımızın yerine Bakanlığımız, Devletimiz taze kan 4.000’in üzerinde genç eğitimci kardeşlerimizi gönderdi. Gelen genç kardeşlerimize mesleklerinde başarılar diliyorum. Aramıza hoş geldiniz.

Kaybettiğimiz bütün canlarımıza Allah’tan rahmet dilerken yeni Eğitim öğretim yılının eğitim çalışanlarına, öğrencilerimize velilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.