HATAY’IN SİGORTASI “ATEŞ GÜVENLİK”

HATAY’IN SİGORTASI “ATEŞ GÜVENLİK”

Hatay’da özel güvenlik sektöründe faaliyet gösteren Ateş Güvenlik, Hatay’ın güvenliğinin sağlanması adına yetiştirdiği profesyonel kadro ile rakipsiz konumda bulunuyor.

Mehmet Ateş’in sahipliğinde 2017’de kurulan ve çalışmalarını deprem felaketinin ardından çadır şartlarında dahi aralıksız olarak sürdüren Ateş Güvenlik, Hatay’da sektöre kurumsal yapıyı kazandırarak gücüne güç kattı. 2017’den bu yana yetiştirdiği binlerce özel güvenlik görevlisi ile Hatay’da tüm sektörlere personel gönderen, 170’ten fazla maaşlı personel barındırarak istihdama da büyük katkı sağlayan Ateş Özel Güvenlik, alanında uzman eğitimci kadrosu ile özel güvenlik olmak isteyen tüm vatandaşları hizmet birimlerine bekliyor.

ETKİNLİKLERİNİZİN GÜVENLİĞİ “ATEŞ” KORUMASINDA

REKLAM ALANI

Hatay’ın Antakya ve İskenderun ilçelerinde ofisleri bulunan ve tüm ilçelerdeki etkinliklerde özel güvenlik hizmeti vererek Hatay’da güvenliğin sağlanmasına katkıda bulunan Ateş Özel Güvenlik firması, deprem şartlarına rağmen faaliyetlerine ara vermedi. Kenti terk etmeden kendisine güvenenlerin yüzünü güldüren ateş Özel Güvenlik çadırda devam ettiği eğitimlerini yakın dönemde ise konteynere taşıdı. Daha uygun şatlarda verilen eğitimler ile gençlerin özel güvenlik olma hayallerini gerçekleştiren Ateş Özel Güvenlik, alanında profesyonel eğitmenleri, kurs ve atış alanları, kurs sonrasında personellerine iş olanağı sağlanması konularında gösterdiği çalışmalar ile de öne çıkan arka olmayı başardı. Canını vatan için feda eden aziz şehitlerin ve bu uğurda yaralanan gazilerin yakınları Ateş Özel Güvenlik kurumuna başvurmaları durumunda ücretsiz güvenlik sertifikası alabiliyor.

MEHMET ATEŞ: “GÜVENLİĞİNİZ EMİN ELLERDE”

Hatay’da binlerce vatandaşa güvenlik kartı kazandırarak istihdama katkı sağlayan, Ateş Özel Güvenlik firması sahibi genç ve başarılı iş insanı Mehmet Ateş, gazetemize hizmetleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ateş açıklamasında; “Yenilenen yüzümüzle yeni bir oluşum içinde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Silahlı ve silahsız özel güvenlik sertifikası almak ve sertifikasını yenilemek isteyen herkese yardımcı olmaya hazırız. 2017’de kurduğumuz firmamızla Hatay’ımızı deprem felaketinde de terk etmedik. Çadırda hizmete devam ettik. Koordinatör valimiz bizleri ziyaret ederek bu şartlarda verdiğimiz hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 170 personeli bünyemizde maaşlı olarak barındırıyoruz.

Hatay’ımızın tüm ilçelerinde bulunan etkinliklerde, festivallerde, AVM güvenlik çözümleri, bankacılık ve finans, liman, lojistik ve depolama, otomotiv, perakende ve mağazacılık, sanayi ve üretim, site ve konut olmak üzere güvenlik ihtiyacının olduğu her yerde biz varız. Son olarak Arsuz’da düzenlenecek festivalde de kurumumuz güvenlik hizmetini üstlenmiştir. Kadın güvenlik görevlisi istihdamını da arttırarak farkımızı gösterdik. Cinsiyet ve yaş fark etmeksizin tüm vatandaşlarımızı hizmet noktalarımıza bilgi almaya ve özel güvenlik dünyasına adım atmaya bekliyoruz. Ana şubemiz Antakya Akasya Mahallesi EXPO Kavşağı’nda, ikinci şubemiz ise İskenderun Karağaaç Bölgesi’nde hizmetlerini sürdürüyor. İskenderun şubemize 0554 027 66 64 numaralı telefondan, Antakya şubemize ise 0553 160 66 64 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.