BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YI BAŞTAN İMAR EDİYOR

BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YI BAŞTAN İMAR EDİYOR

6 Şubat deprem felaketinin ardından tüm birimleri sahaya sürerek vatandaşın derdine derman olan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kentin yeniden imar sürecinde de görevini aksatmadan sürdürüyor.

Antakya’da 95 mahallenin yanı sıra 40’tan fazla çadırkent ve konteyner kente hizmet veren Başkan Yılmaz, vatandaşın tüm isteklerine uygun çözümlerle gönül belediyeciliği anlayışını kentte hakim kılıyor. Belediyenin tüm imkanlarını vatandaşın faydalanması için seferber eden Başkan Yılmaz, her gün farklı çalışmalarla kenti yeniden imar ediyor.

“ÖNEMLİ OLAN BEN DEĞİL, ANTAKYA”

2024’te gerçekleşecek olan yerel seçimlerde görevinin başında olmaması halinde dahi kent ayağa kalkana kadar sahada olacağını belirterek Antakya’yı kendi canından daha fazla önemsediğini herkese kanıtlayan Başkan Yılmaz, tarihe not olarak düşülecek şu açıklamalara imza atmıştı; “Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum, bu memlekete hizmet etmek benim borcum, aday olsam da olmasam da şehrimiz düzelene kadar sahada olacağım. Göreve başladığımız günden bu yana israf etmeden tasarruf ederek kendi personelimiz ile üretim yaparak çalışıyoruz.

Muhtarlarımıza da desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bizim için çok değerlisiniz. Sorunları bizlere ileten, vatandaşlarla buluşturan sizlersiniz. Birlikte çok daha verimli çalışmalar ortaya koyacağız. Yaraları tamamen sarana kadar süreci takip edeceğiz. Karşılıklı konuşarak sorunları en kısa sürede çözeceğiz.”

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ, HİZMET BELEDİYECİLİĞİ, İZZETTİN YILMAZ BELEDİYECİLİĞİ

Antakya’yı gönül belediyeciliği anlayışıyla, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla yıllardır başarıyla yöneten Başkan Yılmaz, her gün farklı hizmetlerle vatandaşların karşısına çıktı. Sümeyye Boyacı Yüzme Havuzu’nda kayıtların açıldığını belirten Başkan Yılmaz, 4-13 yaş arasındaki tüm çocukları kursa davet ederken, kentte çok sayıda hizmete de imza atmaya devam edeceğini kaydetti. 2024 yılındaki yerel seçimlere dek Başkan İzzettin Yılmaz, görevinin hakkını hizmetleriyle vermeye devam edecek. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.