MİLLETVEKİLİ ÖZEL, “ÖNCE HATAY” DEDİ

MİLLETVEKİLİ ÖZEL, “ÖNCE HATAY” DEDİ

23 yıllık periyotta sürekli gençleşen ve gelişen kadroları öne çıkaran AK Parti’nin geleceği olan Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, deprem sürecinde önce millet prensibi ile çalışarak yaraların sarılmasına öncülük etti.

Her fırsatta vatandaşların derdini dinleyen Milletvekili Özel, yalnızca seçim bölgesi olan İskenderun’a değil 15 ilçeye dönük hizmetleriyle tüm ilçelerdeki vatandaşlardan takdir toplamayı başardı. Milletvekili Özel, Ankara’dan çok Hatay’da çalışma gerçekleştirerek her daim vatandaşların yanında oldu.

TATİL, YAZ, KIŞ DEMEDİ, HATAY İÇİN SAHADA OLDU

REKLAM ALANI

Yaz aylarında dahi tatil demeden, yaz kış, demeden Hatay için çalışan, kentin ayağa kalkması adına var gücüyle çalışan Milletvekili Özel, kente kazandırılan tüm hizmetlerde öncü olmayı başardı. Gençleşen, gelişen ve değişen AK Parti’nin geleceğe dönük yüzü olan Milletvekili Özel, teşkilattaki ağırlığıyla da Hatay’ın adını her platformda dile getirerek kente daha fazla destek olunmasını sağladı.

VATANDAŞLARIN HER DAİM YANINDA

Her anını Hatay’ın kalkınmasına ayıran ve vatandaşlarla omuz omuza veren Milletvekili Özel, 6 Şubat’tan bu yana her gününü Hatay’a hizmet kazandırmaya ayırdı. Hatay için taş üstüne taş koyan herkesi baştacı eden Hataylı vatandaşlar, kente 40 günde hastane, binlerce konut, kamu kurumları, alt ve üstyapı hizmetleri kazandıran Milletvekili Özel’e de her daim teşekkür ederek minnettarlıklarını dile getirdiler.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.