BAŞKAN GÜVEN, YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI TEBRİK ETTİ 

<strong>BAŞKAN GÜVEN, YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI TEBRİK ETTİ</strong> 

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayacak olan 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımlayarak öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. 

Başkan Güven mesajında; “6 Şubat depreminden bu yana zorlu süreçler geçiren vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize destek olmak amacıyla psikososyal destek birimimiz ile sahada olduk, miniklerimizin yüreklerine dokunarak; yaralarımızı beraber sardık ve sarmaya devam ediyoruz. Bu zorlu süreç sonrası yeniden okul sıralarına dönecek olan öğrencilerimizin kısa sürede adaptasyon sağlamaları adına öğretmenlerimizin özveriyle çalışacaklarına şüphemiz yok. Nitekim Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…”. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin de aynı özveriyle derslerinde başarı göstererek, bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran ve üreten bir nesil olacakları konusunda inancımız tam. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2023 – 2024 eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini belirtti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.