ÖZEL: 30 AĞUSTOS BİN YILLIK TARİHİN PERÇİNLENDİĞİ GÜNDÜR

ÖZEL: 30 AĞUSTOS BİN YILLIK TARİHİN PERÇİNLENDİĞİ GÜNDÜR

TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, Türk Milletinin en büyük zaferi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Özel mesajında, milletin bağımsızlık mücadelesinin dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’inci yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Bu büyük zaferin bir taraftan vatanı düşman işgalinden kurtarırken, diğer taraftan da yüce milletin özgürlük ve bağımsızlık azmini tüm dünyaya bir kere daha gösterdiğini ifade eden Özel, mesajında şunları kaydetti: “30 Ağustos Zafer Bayramı aziz Türk Milleti’nin; genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle birlikte yazdığı emsalsiz bir kahramanlık destanının adıdır. Konu vatansa gerisinin teferruat olduğunu, bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünde, millet olarak hep birlikte kenetlenerek bugünü kutlamanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Aziz Milletimiz bu zaferle milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Bu toprakları vatan kılmak için ecdadımızın ödediği bedeller ile milletimizin tüm dünyaya örnek olan mücadele azmi, sağlam temeller üzerine inşa ettiğimiz, her geçen gün gelişen ve büyüyen Cumhuriyetimizin en büyük güvencesi; Türkiye Yüzyılı hedefimizin de nişanesi olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle; mukaddes vatanımızın, milli ve manevi değerlerimizin muhafazası, milletimizin hürriyet ve istiklali uğruna verilen büyük mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin 102. yıldönümünde başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları bizlere vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi; rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.”

Milletvekili Özel, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi millete armağan eden tüm şehitleri ve gazileri rahmet ve şükranla andığını, ordunun ve aziz milletin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ettiğini aktardı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.