Meşale Gazetesi

‘SİHİRLİ FIRÇALAR’ DEKORATİF EL SANATLARI SERGİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI

‘SİHİRLİ FIRÇALAR’ DEKORATİF EL SANATLARI SERGİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI

İskenderun Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören kursiyerler, yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Öğretmenlerinden Ülkü Nazlı Uyanık ve kursiyerlerin emeklerinin meyvesi olan ürünler “Dekoratif El Sanatları ” temasıyla sergilendi.

Serginin açılışında konuşan İskenderun Halk Eğitim Merkezi Öğretim Görevlisi Ülkü Nazlı Uyanık, ‘Yıl boyunca yapılan çalışmaların meyvesi olan bu ürünler kursiyerlerimizin başarısıdır. Sergide Rölyef pasta çalışması, ahşap boyama, dekoratif el sanatları, su kabağı işlemeciliği, yüz kat vernik çalışması, kağıt çalışması ve akrilik boyadan yapılmış olan eserler bulunuyor. Kurslarımızın açılmasında ve halkımızla bütünleşmesine katkı veren herkese teşekkür ediyor, serginin hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Söz Konusu Sergiye Halk Eğitim Müdürü Bekir Durur’un yanı sıra İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Türk Eğitimsen Başkanı Yavuz Selim Yanık, Eğitim Birsen Başkanı Hikmet Altunsöz, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Fahrettin Turhaner, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu, Mimarlar Odası Başkanı Koray Tanım, Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Baran, Hizmet İş Sendika Başkanı Mehmet Yetim, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, , Sosyal Hizmetler merkezi İlçe Müdürü Yılmaz Balaman, Sanat Otağı Kurucusu ve Kitap Otağı Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Aşir Alkaç, Kursiyerler, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.