AKDAŞ: VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

AKDAŞ: VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Antakya Kaymakamı ve YİKOB Başkanı Abdullah Akdaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla kent genelinde engelli ve yaşlı ihtiyaçlı vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini belirtti.

Kaymakam Akdaş, dün olduğu gibi bugün de tüm imkanlar dahilinde bakıma muhtaç, engelli, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşılarak ihtiyaçlarının karşılanmaya devam edildiğini açıkladı. Kentin yeniden inşası sürecinde büyük görevler üstlenen Kaymakam Akdaş, kamu yatırımlarının kente düzenli dağıtımı, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması, kentin yeniden inşa ve ihyası gibi önemli görevleri tek başına başarıyla yürütüyor.

YAŞLI, ENGELLİ VE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLAR DEVLETİMİZE EMANET

REKLAM ALANI

Kaymakam Akdaş, gazetemize yaptığı bilgilendirmede; “Antakya Kaymakamlığımız bünyesinde hizmet veren Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfımız; İlçemizde ikamet eden bakıma muhtaç, engelli, ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşarak ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Dün ’den, bugün ’e, yarınlarımıza tüm imkanlarımızla, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın taleplerini karşılayarak, hizmet vermeye devam edilecektir” ifadelerini kullandı.Haber.Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.